Despre noi

LOGICS. CENTRU DE PREGĂTIRE PROFESIONALĂ a fost înființat în anul 2002 din dorința de a contribui la creșterea gradului de ocupare pe piața muncii pentru meseriile din alimentație, turism, estetică și construcții. 

 

Din anul 2004, LOGICS organizează cursuri de calificare autorizate de Ministerul Muncii, Ministerul Educației și Autoritatea Națională pentru Calificări (ANC). Până în prezent, centrul are peste 7000 de cursanți absolvenți din categorii sociale diverse: elevi, studenți, șomeri, personal angajat, persoane cu dizabilități, persoane defavorizate social, persoane vulnerabile.

 

Cursurile pe care le desfășurăm îmbină componenta teoretică cu cea practică, asigurând cursanților logistica necesară pentru aplicarea cunoștințelor asimilate. În cazul cursurilor din categoria Alimentație Publică și Turism, practica se desfășoară la agenții economici colaboratori.

 

Pentru a veni în sprijinul cursanților care au un program de lucru strict sau un orar școlar prestabilit, oferim flexibilitate în ceea ce privește orarul cursurilor.