CURSURI CALIFICARE BARMAN

După absolvirea cursului de BARMAN, fiecare cursant va primi o diplomă de atestare din partea Ministerului Muncii, Ministerului Educației și ANC. 
Cursul de BARMAN este considerat curs de specializare, astfel că pentru înscrierea la curs este esențială deținerea unei diplome de calificare în meseria de Ospătar.

INFORMATII UTILE CURSURI DE CALIFICARE LOGICS

Curs Barman - competențe și cunoștințe transferate în timpul cursului:

  • Preluarea comenzilor
  • Servirea clienților la bar
  • Comunicarea cu ceilalți colegi 
  • Comunicarea cu clienții
  • Curățarea și depozitarea obiectelor de inventar
  • Pregătirea băuturilor specifice în acord cu rețetele acestora
  • Gestionarea stocurilor de băuturi și a materiei prime auxiliare (gheață, fructe, decoruri etc.) 
  • Încasarea contravalorii serviciilor oferite
Cost: 400 Ron
Durata curs: 6 saptamani

PREGATIREA TEORETICA PENTRU CURSUL DE BARMAN

Locație pregătire teoretică: sediul LOGICS, str. Cezar Bolliac, nr.6, etaj 1, sector 3, București. 

Acces transport în comun:

  • cu tramvaiul 40 de la Unirii spre Calea Călărașilor până la stația Delea Nouă (apoi mers pe jos 5 minute maxim până la intersecția străzilor Matei Basarab cu Cezar Bolliac);
  • cu metroul până la stația Piața Muncii și apoi mergeți pe jos 10 minute spre strada Matei Basarab, intersecție cu strada Cezar Bolliac.

Programul pregătirii teoretice se stabilește de comun acord cu toți cursanții astfel încât prezența acestora la curs să fie în număr cât mai mare. Iti recomandam sa participi la modulul teoretic pentru ca te va ajuta sa pui bazele acestei meserii.

!!! Daca lucrezi deja ca barman si participarea la cursul teoretic nu se poate faceexista posibilitatea de a avea parte de o instruire teoretica personalizata: va avea loc o sedinta initiala de prezentare a materialului de curs, aprofundarea teoretica facandu-se prin studiu individual, la intervale de timp avand loc evaluari si discutii pe baza suportului de curs.

 

PREGATIREA PRACTICA PENTRU CURSUL DE BARMAN

!!! Daca esti deja angajat ca barman, iti vei aduce adeverinta de practica de la locul de munca actual prin care se confirma faptul ca esti angajat. In acest fel NU trebuie sa mai urmezi un stagiu de practica separat. 

Pentru cursantii care nu au experienta in domeniu, programul stagiului de practică diferă în funcție de natura activității prestate de agentul economic. Cum alimentația publică este un domeniu cu program de lucru inclusiv în weekend, există posibilitatea ca orele de practică să se desfășoare și în zilele de sâmbătă și duminică.

Odată stabilit stagiul de practică, cursantul își asumă responsabilitatea de a se prezenta la agentul economic în intervalul de timp agreat.

Cursanții vor fi integrați în activitatea de zi cu zi a unității și vor urma un program asemănător angajaților pentru a se obișnui și cu fluxul de producție, cat și cu munca în echipă.

 

LECTORUL

SASU IOANA

Experiență:

1977 - Prezent: Profesor turism și alimentație publică, Liceul Economic ,,Viilor”

2004 - Prezent: Formator cursuri de alimentație publică și turism, LOGICS. Centru de Pregătire Profesională

- Preparator pentru Concursul Național Maître d’ Hotel

- Formator și evaluator CNFPA   

- Elaborare programe școlare pentru alimentație publică, curriculum pentru Program Phare, SPP-SAM nivel 1,2,3.

- Maistru instructor    

- Metodist ISMB

 

DIPLOMA DE SPECIALIZARE ESTE ELIBERATA DE MINISTERUL MUNCII, MINISTERUL EDUCATIEI SI ANC.

ATENTIE! Cursul de BARMAN este considerat curs de specializare, astfel că pentru înscrierea la curs este esențială deținerea unei diplome de calificare în meseria de Ospătar.

Cost: 400 Ron
Durata curs: 6 saptamani
Iti mai recomandam si: