CURSURI CALIFICARE CLUB DE LECTURĂ ȘI COMUNICARE

Discuții despre aventuri, lumi fabuloase, personaje fantastice dar și reale, limonadă și biscuiți. Azi citim, mâine povestim!

Durată modul: 10 săptămâni 
 

Durată ședință: 1 ½ h
 

Frecvență: o sedință pe săptămână
 

Grupă: minim 7 copii, maxim 12
 

Tarif: 170 RON/modul (plătibili în rate)

Clubul de lectură și comunicare se adresează copiilor cu vârste între 8 și 12 ani.

În cadrul clubului:

- citim (nu doar beletristică, ci și articole științifice, educative ori de fapt divers),

- povestim despre ceea ce citim (pentru a învăța să ne exprimăm coerent și totodată pentru a asimila din informația pe care am citit-o),

- comunicăm pe diverse teme social-educative (cu intenția de a stimula imaginația, de a depăși bariera „nu știu” sau „nu cred că e bine, și de a-i obișnui pe copii să își exprime ideile și opiniile).

Grupele sunt formate din minim 6 copii, maxim 10 pentru a asigura interactivitatea și coeziunea grupului.

În funcție de numărul de copii înscriși, acești pot fi împărțiți pe grupe de vârstă.

 

COORDONATOR CLUB

Roxana Maxim

Roxana este un om al cuvintelor. Deși a urmat un liceu cu profil real (Colegiul Național Sf. Sava), drumul pregătirii sale academice a luat o turnură social-umanistă – Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București.

După obținerea masteratului în Comunicare, Roxana a lucrat ca jurnalist timp de 6 ani atât în mediul online, cât și pentru reviste print.

Deși astăzi s-a distanțat de cariera de jurnalist, ea continuă să scrie ca freelancer și predă limba engleză. De asemenea, ea se ocupă în continuare de diverse proiecte ce presupun scrierea de texte sau editarea acestora.

Roxana și-a propus ca prin acest club să îi susțină pe cei mici în exprimarea propriilor idei, în depășirea fricii de a da un răspuns prost, în abilitatea de a-și argumenta opinia și a participa la dezbateri.  

Iti mai recomandam si: